Waarom Kamado Joe BBQ

Deze wereldberoemde keramische grills bevatten de nieuwste technologie en nauwgezet vakmanschap in elke iconische rode barbecue. De dikwandige, hittebestendige kuip sluit rook en vocht in bij elke temperatuur. De bouwkwaliteit van de Kamado Joe is een van de beste die we ooit hebben gezien. Hij heeft een zeer dikwandige, hittebestendige keramische kuip die erin slaagt de warmte ongelooflijk goed vast te houden voor een zeer gelijkmatige garing.

Keramiek is ook geweldig voor het verhogen van de efficiëntie van houtskool. Je hebt minder houtskool nodig om dezelfde temperaturen te bereiken en het zal langer branden in een keramische grill. Ook wordt er meestal meer vocht vastgehouden wanneer je kookt op een keramische Kamado. Met een beetje oefening zul je over het algemeen sappiger vlees uit een keramische schaal kunnen krijgen.

Kamado Joe grills gebruiken echte houtskool of houtskoolklomp brandstof in plaats van de voorgeweekte houtskool of traditionele houtskool en aanmaakvloeistof. Koken in een Kamado stijl grill geeft echte rook en houtskool smaak - niet de smaak van de aanstekervloeistof.

Levenslange garantie

Beperkte levenslange garantie op keramische onderdelen - Kamado Joe garandeert dat alle keramische onderdelen die worden gebruikt in deze Kamado Joe grill en rookoven vrij zijn van defecten in materiaal en vakmanschap voor zo lang als de oorspronkelijke koper eigenaar is van de grill.

5 jaar garantie op metalen onderdelen - Kamado Joe garandeert dat alle metalen en gietijzeren onderdelen die in deze Kamado Joe® grill en smoker worden gebruikt, vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten gedurende een periode van vijf (5) jaar.

3 jaar garantie op hitteafbuigplaat en pizzasteen - Kamado Joe® garandeert dat het frame van de hitteafbuigplaat en de keramische plaat(platen) en de pizzasteen die worden gebruikt voor de Kamado Joe® grill en rookoven vrij zijn van defecten in materiaal en vakmanschap voor een periode van drie (3) jaar.

1 jaar garantie op thermometer en pakkingen - Kamado Joe® garandeert dat de thermometer en pakkingen gebruikt in deze Kamado Joe grill en rookoven vrij zijn van defecten in materiaal en vakmanschap voor een periode van één (1) jaar.